Duatló de Castellar del Vallés

Home / Club / Duatló de Castellar del Vallés

El dia comença amb força, tots estem animats i amb ganes de disputar el nostre primer duatló de la temporada. Vam arribar a les pistes d’atletisme de Castellar, on es donaria inici a la competició, i comencem a enllestir el material per entrar a boxes a deixar la bici preparada per a la transició. Els nervis ja han començat, queden 10 minuts per la sortida. Mentres fem l’escalfament ens adonem que la carrera a peu es farà per una zona de trail, la cursa és ara encara més dura. Ara si, últims exercicis de mobilitat i tots cap a línia de meta.

Primer van sortir els èlit, en Carlos Alcaraz i en Marc Zaragoza estaven preparats per donar-ho tot; i es que disputava el Campionat Nacional de Duatló de Carretera. Pit de sortida i a còrrer. Primera volta per la pista i cap a la zona de trail. La resta del equip, amb molta energía, va animar als companys durant els primers moments. 3 minuts després, l’Adri Olmo, el Fran Vega, el Carles Silva, el Dani Muñoz, la Silvia Giles i la Carla Aguilera, estaven creuant la sortida per començar la prova open. Ara sí, tot l’equip concentrat i esforçant-se al màxim. Sort de les families i amics que van venir, cada ànim ens carregava les piles de nou.

Primers 5k fets. Cap al segment de bici i amunt. I es que, si les pujades i baixades del recorregut de la cursa no eren poca cosa, a la bici no n’hi van faltar. Un total de 3 voltes que sumen 23km amb un desnivell de 230m+ per volta. Si això no semblava suficient, les ventades es van afegir. Ens vam trobar el vent de cara mentres pujàvem -ens sortia fum de les cames- i a la baixada tots amb el manillar ben agafat, perquè les ràfegues laterals no ens moguèssin la bici cap els costats. Un cop acabat el descens, començava un bon tram de rectes pel polígon, lluitant contra el vent i ben ajupits a la bici, per agafar la millor aerodinàmica possible.

Ara entrem a la T2, cap al box i última volta al trail. Sembla que la meta ja està casi a tocar, ens vam esforçar a tope i… ¡per fi! Estem satisfets, ho hem donat tot fins al final i quedem contents per la feina ben feta. Ara tots a preparar l’esdeveniment més esperat del Febrer, ¿encara no sabeu quin pot ser?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *