Triatló de Gavà, un dia per recordar

Home / Club / Triatló de Gavà, un dia per recordar

Un any més anàvem al Triatló de Gavà amb una gran participació de l’equip, on cadascú havia establert els seus objectius individuals: debutar en un Triatló distancia Sprint, debutar en un Triatló de distància Olímpica, millorar la posició de l’any passat, intentar guanyar la classificació per parelles, arribar al Top10 de la general, avançar al meu company que sempre em guanya nedant… I com no, l’esforç té la seva recompensa i els entrenaments estan per assolir objectius. El 95% dels nostres triatletes ho van aconseguir, on podem destacar la primera posició femenina i segones de la general per parelles de Carla P. i Ana, la  posició del Fran en distancia Olímpica o la  posició de Carla A. en distancia Sprint, que encara no s’ho creu.

Però el que sí que no esperàvem és el premi que vam rebre com a col·lectiu, vam ser l’EQUIP MÉS RÀPID del Triatló i amb això hem aconseguit el premi Redbull, que ens donaran els seus productes durant tot un any per a tot l’equip. Aquest premi es repartia a les 10 proves de les Santader Triatlón Series que es feien per tota Espanya i ser un d’aquests 10 Club ens omple d’optimisme i d’energia per seguir, ja que estem en el nostre primer any només!

Sens dubte, un dia per a recordar, moltes històries que compartir amb companys i un premi molt clar: ja sabem quin és el camí a seguir, som TRIATLÓ CORNELLÀ!