Presentació

Home / Presentació

 Club Triatló Cornellà (CTC)


El Triatló Cornellà es va establir oficialment com a club a principis de 2017, tot i així va ser l’any 2014 quan realment el grup es va començar a forjar mitjançant l’activitat dirigida TriMercader al Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. Des de llavors sempre ha prioritzat la companyonia, la diversió i el desenvolupament personal a través de la pràctica de triatló. A l’actualitat, som un Club que progressa a grans passos, mantenint sempre les nostres arrels i millorant esportivament a nivell català i estatal.

 A més, comptem amb unes excel·lents condicions per als nostres socis, ja que cuidar a l’equip és la nostra prioritat. Exemples són l’obsequi de cada inici de temporada, la planificació anual i setmanal preparada pel nostre entrenador segons els objectius grupals, l’abonament de la llicencia federativa i assegurança amb la quota anual, llicència federativa gratuïta per a infants i cadets, sessions de fisioteràpia gratuïtes i descomptes dels nostres col·laboradors, etc.

No t’ho pensis, contacta amb nosaltres, vine a provar i forma part del nostre equip, t’esperem per construir el nostre futur!